Het bezoek

Het bezoek aan Hervitas in Zeist

 Op onze vestiging in Zeist ben je van harte welkom. De eerste keer zal wellicht voor jou als cliënt wat ongemakkelijk voelen. Wij doen er alles aan om jouw behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. Het doel is leven in herstel. Daar hebben wij een efficiënt programma voor ontwikkeld.

Wat kun je verwachten bij een bezoek?

Bij je eerste bezoek heb je een intakegesprek met de behandelaren. Onze casemanager zal daarna de administratieve gedeelte met je bespreken. Het ontvangen van de diverse documenten die nodig zijn om je in behandeling te nemen en andere praktische zaken. Voorafgaand aan je eerste bezoek ontvang je van ons een mail waarin staat wat je allemaal mee moet nemen en met wie je een afspraak hebt voor de intake.

Eenmaal in behandeling verwachten we je van maandag tot en met vrijdag start het programma om 09.00 uur. Wij zorgen voor lunch en tussendoortjes. Uiteraard staat er altijd koffie en thee voor je klaar.

Voel je welkom

Schrijf je nu direct in

Wij reageren dezelfde dag nog, of uiterlijk de volgende morgen!

Bij Hervitas schakelen we snel en kun je als cliënt direct met je verslaving aan de slag. We nemen dezelfde dag nog contact met je op of anders de volgende ochtend (afhankelijk van het tijdstip waarop je contact opneemt).