Gok- en gameverslavingen: het laatste nieuws

In de media is er veel te doen op het gebied van gok- en gameverslavingen. Regelmatig verschijnen er nieuwtjes over deze onderwerpen, over bijvoorbeeld wetgevingen, onderzoeken en verhalen van ervaringsdeskundigen. Wij verzamelen al deze artikelen voor je, zodat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

Hulpverlening bij gokken helpt: interview met gokverslaafde

Twijfel je of hulpverlening bij gokken jou gaat helpen met stoppen? Lana vertelt wat 3 weken therapie voor haar heeft gedaan. Lees haar verhaal.

Lees het artikel

Gokschulden en schuldsanering

Kun je in de schuldsanering met gokschulden? En wat als je dan weer gaat gokken? Hier kun je meer lezen over wat hierover bekend is.

Lees het artikel

Mythes rond gokverslaving

Er bestaan veel mythes rond gokverslaving. Lees hier welke en wat er van waar is en vooral ook wat niet. Bij Hervitas kun je voor hulp.

Lees het artikel

Afkickverschijnselen gokken: tips om ze de baas te zijn

Afkickverschijnselen als je stopt met gokken. Ze zijn niet mals. Wees goed voorbereid en ben ze straks de baas. Hoe ga je ermee om? Lees onze tips.

Lees het artikel

Stoppen met gokken? Met deze tips gaat het je lukken

Wil je tips om te stoppen met gokken? Bij Hervitas helpen we jou om van je gokverslaving af te komen. Lees snel verder en start nu met je nieuwe leven.

Lees het artikel

Hoe raken mensen verslaafd aan gokken?

Er is steeds meer bekend over hoe mensen verslaafd raken aan gokken en welke mensen meer risico lopen een gokverslaving te krijgen. Lees meer.

Lees het artikel

Verslaving en terugval: een terugvalpreventieplan gaat jou helpen

Hoe ziet verslaafd zijn eruit en wat is typisch verslavend gedrag? Verslavingskliniek Hervitas legt uit wat een verslaving met je doet.

Lees het artikel

Verslavend gedrag: van schaamte tot boosheid

Hoe ziet verslaafd zijn eruit en wat is typisch verslavend gedrag? Verslavingskliniek Hervitas legt uit wat een verslaving met je doet.

Lees het artikel

Omgaan met verslaafde: de do’s en don’ts

Bij naasten zijn er vaak veel vragen over het omgaan met een (gok)verslaafde. Hoe kun je een verslaafde helpen? In ons blog delen wij de do’s en don’ts.

Lees het artikel

Gokproblemen tijdens corona-crisis: zoek nu hulp

Merk je dat jouw gokproblemen weer opspelen in deze tijden van corona? Lees hier wat je kunt doen. Bij Hervitas kun je nog steeds terecht voor hulp.

Lees het artikel

Wanneer ben je gameverslaafd? Signalen waar je op moet letten

Wanneer ben je nou eigenlijk echt gameverslaafd? Wij geven je een paar signalen om op te letten. Lees snel verder.

Lees het artikel

Wanneer ben je gokverslaafd en waarom is gokken gevaarlijk?

Wanneer ben je gokverslaafd en waarom is gokken gevaarlijk? Verslavingskliniek Hervitas legt het je uit. Lees snel verder en doe de zelfcheck.

Lees het artikel

Waarom Hervitas

Wachttijd gemiddeld 1 week

Kleine groepen (max 5 personen)

Persoonlijke benadering

1 jaar nazorg

Vergoed uit basisverzekering

Vraag een intakegesprek aan

Wij reageren dezelfde dag nog, of uiterlijk de volgende morgen!

Bij Hervitas schakelen we snel en kun je als cliënt direct met je verslaving aan de slag. We nemen dezelfde dag nog contact met je op of anders de volgende ochtend (afhankelijk van het tijdstip waarop je contact opneemt).


    Hervitas Samen Sterk