Ons team

Fred Steutel

Fred Steutel

Directeur
"Het leven kent vele wegen van al die wegen is er slechts een die jij te gaan hebt ….”

Dit is de eerste regel van een gedicht dat mij zeer aanspreekt. De strekking van dit gedicht: het leven gaat zoals het gaat, je hebt hier niet altijd invloed op. Dit spreekt mij zo aan, omdat ik dat herken. Herken in mijn leven, als professional en als vader.

Lees verder
Nienke Reitsma

Nienke Reitsma

GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut

“It is what we make out of what we have been given, not what we are given, that separates one person from another” (Nelson Mandela).

Wat een mens onderscheid van anderen is dat hij iets weet te maken van de dingen die hij van nature heeft meegekregen en niet afhankelijk is van wat de omgeving hem schenkt.


Lees verder
Sergei Malkin

Sergei Malkin

Therapeut, coach, trainer
Ik ben mezelf jarenlang kwijt geweest aan meerdere verslavingen, op zoek naar de volgende high. Ik heb veel bereikt maar had van binnen een gevoel van leegte. Het vormde een overlevingsstrategie voor familiedrama. Inmiddels hoef ik niet meer te vluchten voor mijn verslavingsdrang. In plaats van strijd en kilte voel ik warmte en verbinding. Ik begeleid mensen graag naar diezelfde plek. 

Lees verder

Marcel Marijnissen

Marcel Marijnissen

Verslavingsarts
Na mijn studie geneeskunde in Rotterdam ben ik de medisch specialistische opleiding KNO-heelkunde in het AMC gaan volgen. Vrij snel werd mij duidelijk dat in die levensfase, mijn interesse en ambitie meer op managementvraagstukken in de zorg bleek te liggen. Ik heb vervolgens ruim tien jaar verscheidene management- en uiteindelijk bestuurlijke functies vervuld binnen vrijwel alle takken van de zorgsector.

Lees verder

Wouter Mimpen

Wouter Mimpen

Therapeut, coach
Ik ben zelf ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving, waarmee ik sterk verwijderd was van de persoon die ik echt ben.
Met deze achtergrond kan ik nu als therapeut clienten inzicht geven in waar hun gedrag vandaan komt, met onder meer Psychomotorische therapie. En vervolgens werken we dan aan gedragsverandering,

Lees verder

Daniela Fiegle

Daniela Fiegle

Therapeut
Mijn werkervaring als therapeut en (voormalige) croupier vormen een unieke combinatie op het gebied van gokverslaving. Mijn ervaring aan de speeltafel heeft mij geleerd hoe verleidend het gokspel kan zijn en hoe makkelijk het zich aanbiedt als vlucht voor persoonlijke problemen.
Tijdens het programma van Hervitas ga ik met je kijken naar onbewuste patronen....

Lees verder

Schrijf je nu direct in

Wij reageren dezelfde dag nog, of uiterlijk de volgende morgen!

Bij Hervitas schakelen we snel en kun je als cliënt direct met je verslaving aan de slag. We nemen dezelfde dag nog contact met je op of anders de volgende ochtend (afhankelijk van het tijdstip waarop je contact opneemt).