Psycholoog Verslavingszorg Zeist

 

Zoek jij een zelfstandige functie waarbij je binnen de verslavingszorg met een betrokken en gedreven team kunt werken? Dan is dit mogelijk een interessante vacature voor jou.

Wij behandelen alleen patiënten met een game- of gokverslaving. Dat betekent dat je werkt met een patiëntpopulatie die nog een redelijke kwaliteit van leven bezit, maar wel verstrikt is geraakt in leugens, bedrog en niet zelden: hoge schulden.  

Onze behandeling bestaat uit een gecombineerd behandelmodel, waarin zowel elementen uit CGT, ACT als Systeemtherapie worden toegepast. Meestal werk je samen met een collega in een kleine groep (max. 5) patiënten. Het is een intensief behandeltraject van 3 weken waarbij wij vooral opzoek gaan naar de functie van het gamen dan wel gokken.

 

Hoe ziet jouw rol als regiebehandelaar eruit?

Wij bieden je een uitdagende functie. Als behandelaar verricht je intakes, diagnostiek en behandelingen, onder supervisie van het team van regie-behandelaren. Je behandelt voornamelijk in groepstherapie met andere behandelaren. Soms is ook individuele behandeling gewenst. Hierbij kun je als behandelaar het verschil maken en zie je concrete resultaten van jouw inzet. Je evalueert de behandeling, raadpleegt collega’s in multidisciplinair overleg en verzorgt de verslaglegging.

 

Wie zoeken wij?

  • Jij bent afgestudeerd masterpsycholoog met bij voorkeur enige jaren ervaring.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent proactief.
  • Je bent open, eerlijk, flexibel en staat stevig in je schoenen.
  • Behaalde certificaten/cursussen zijn geen voorwaarde, maar wel een pré (bijv. basiscursus CGT, EMDR, groepstherapie, systeemtherapie).
  • Je wilt jezelf ontwikkelen en durft hulp te vragen in multidisciplinair verband.

 

Wat bieden wij?

  • Goede arbeidsvoorwaarden, inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • De kans om zelfstandig te kunnen behandelen met een wisselende en uitdagende doelgroep met veel diversiteit in hulpvraag en problematiek;
  • Samenwerken in een hecht team, dat uitgaat van de krachten van iedere individuele behandelaar en de ambitie om ieder teamlid op diens eigen krachten verder te laten ontwikkelen: het delen van kennis en kunde;
  • Betrokkenheid in een kleine, relatief jonge organisatie, wat de mogelijkheid geeft om mee te denken aan vernieuwingen, doorontwikkeling en groei binnen de organisatie.

 

Interesse?

Heb je interesse? Wij vertellen je graag meer. 

Bel ons op 030 – 21 02 641 of 06 – 53 18 29 65

Of stuur je cv naar info@hervitas.nl. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.