Fred Steutel - Directeur

"Het leven kent vele wegen van al die wegen is er slechts een die jij te gaan hebt …."

fred-steutel-hervitas

Dit is de eerste regel van een gedicht dat mij zeer aanspreekt. De strekking van dit gedicht: het leven gaat zoals het gaat, je hebt hier niet altijd invloed op. Dit spreekt mij zo aan, omdat ik dat herken. Herken in mijn leven, als professional en als vader en herken bij de mensen om mij heen.

We doen soms erg ons best en toch lukt het niet, terwijl het op andere momenten als vanzelf lijkt te gaan. Zo kijken wij ook naar verslavingsproblematiek.

Wellicht heb jij als vanzelf een verslavingsproblematiek ontwikkeld en heb je al verschillende keren erg je best gedaan hiervan af te komen. Jouw weg heeft nu geleid naar onze website en het lezen van deze tekst omdat ‘het’ nog niet gelukt is?

Wij hebben onze jarenlange kennis, kunde en ervaring laten samen komen in een uniek en specialistisch programma. Een intensief programma met (ervarings-)deskundige begeleiding en goede nazorg waarmee jij kunt werken aan je herstel. Want daar heb je wel invloed op! In herstel komen is een keuze. Jouw therapeuten weten daar uit eigen ervaring alles van. Wanneer jouw weg nu naar Hervitas leidt, heet ik je graag van harte welkom en gaan we samen aan de slag (ben zelf lid van NVPA en RBCZ). Samen werken aan jouw herstel en aan een ander leven, een leven zonder verslaving een leven waarin jij weer stevig en sterk staat.

Samen weer Sterk.