(basis)Psycholoog Msc, Orthopedagoog of GGZ agoog

 

Wat is jouw rol als psycholoog?

Samen met een ervaren collega werk je iedere 3 weken met een vaste groep cliënten. Je volgt deze vaste groep cliënten vanaf de intake, diagnostiek, uitvoering behandelplan en het familieprogramma tot en met afronding van de behandeling. Doordat je van het begin tot het eind betrokken bent, kun je ook echt het verschil maken en zie je het resultaat van je inzet. 

 

Het behandelprogramma

Het behandelprogramma kent vaste onderdelen en bestaat voor een deel uit groepstherapie en een deel individuele therapie. Hierbij is de regiebehandelaar jouw steun en coach. Je evalueert de behandeling samen met een gz-psycholoog en/of klinisch psycholoog en/of psychiater in het MDO. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij je mag rekenen op de steun van onze ervaren regiebehandelaren. 

Onze behandeling bestaat uit een gecombineerd behandelmodel, waarin zowel elementen uit CGT, KPT, PST, ACT als Systeemtherapie worden toegepast. Tijdens het intensieve behandeltraject ga je de diepte in met de cliënt, opzoek naar de functie en mogelijke oorzaak van de (gok- of game-)verslaving en onderliggende problematiek. Hierbij betrekken wij ook actief het systeem. De Universiteit van Utrecht heeft in een onafhankelijk wetenschappelijke evaluatie laten zien dat 80% van onze cliënten in herstel komt.

 

Hervitas

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van game- en gokverslaving en onderliggende problematiek (co-morbide stoornissen). Dat betekent dat je werkt met een cliëntpopulatie die nog een redelijke kwaliteit van leven bezit, maar wel verstrikt is geraakt in leugens, bedrog, relatieproblemen en niet zelden hoge schulden.  

 

Wie zoeken wij?

  • Een ervaren psycholoog met logo-verklaring, Orthopedagoog of GGZ agoog
  • Je bent proactief, enthousiast, gedreven en stabiel
  • Opleidingen binnen CGT, EMDR, ACT of systeemtherapie zijn een pre.
  • Beschikbaarheid minimaal 32 uur per week

 

Wat bieden wij?

  • Goede arbeidsvoorwaarden, inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Vrijheid om zelfstandig te kunnen behandelen met een afwisselende problematiek;
  • Samenwerking in een gedreven team, waarin je veel kunt leren;
  • Betrokkenheid, vernieuwingen, doorontwikkeling en groei binnen de organisatie
  • Deskundigheid bevordering (opleiding CGT, EMDR, ACT etc.) 

 

Solliciteer op deze functie middels het mailen van je cv en motivatiebrief.