Cliënten geven de behandeling bij Hervitas het rapportcijfer 9,3!

Cliënten geven de behandeling bij Hervitas het rapportcijfer 9,3!

Met enige trots delen we aan het begin van dit nieuwe jaar de recent gepubliceerde CQI-index resultaten van Hervitas voor het jaar 2023. De scores waren niet alleen erg goed, maar zelfs nog hoger dan in het voorgaande jaar.

De Consumer Quality Index (CQI) is een belangrijk instrument waarmee de ervaringen van cliënten die in dagbehandeling zijn geweest in beeld kunnen worden gebracht.

Ruim 100 cliënten gaven hun beoordeling. De resultaten spreken boekdelen. Er kon gekozen worden tussen het cijfer 1 (Nee, helemaal niet) en 5 (Ja, helemaal) Hervitas scoort gemiddeld een dikke 4,5 en dat is dus erg hoog en goed. Dit getuigt van de toewijding van het team en de hoogwaardige zorg die wordt verleend. Het volledige rapport komt begin maart beschikbaar en zal dan gepubliceerd worden door AkwaGGZ.

 

De behandeling kreeg een gemiddelde score van 9,3. Dit is niet alleen een bevestiging van de voortreffelijke zorg die we bieden, maar het overstijgt zelfs de al uitstekende beoordeling van 9,1 in 2022. Wat een fantastische prestatie van onze ervaren en gedreven therapeuten!

We zijn trots op deze prestatie. Het is een bevestiging van ons streven naar excellentie en de positieve, live changing, impact die we hebben op de levens van de mensen die we helpen in herstel te komen.

Ga ervoor, laat je behandelen, dan is het mogelijk om de (gok)verslaving onder controle te krijgen. Er is licht aan het einde van de tunnel. Schrijf je hier gelijk in voor een intake.

Waarom Hervitas

Wachttijd gemiddeld 1 week

Kleine groepen (max 5 personen)

Persoonlijke benadering

1 jaar nazorg

Vergoed uit basisverzekering

Vraag een intakegesprek aan

Wij reageren dezelfde dag nog, of uiterlijk de volgende morgen! Bij Hervitas schakelen we snel en kun je als cliënt direct met je verslaving aan de slag. We nemen dezelfde dag nog contact met je op of anders de volgende ochtend (afhankelijk van het tijdstip waarop je contact opneemt).











    Hervitas Samen Sterk