Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zeer positief over zorgverlening Hervitas

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd zeer positief over zorgverlening Hervitas

Op 7 april 2023 heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd een bezoek aan Hervitas gebracht. Het doel was de kwaliteit van de aangeboden zorg te beoordelen. In het openbare rapport van de IGJ lezen we o.a. de volgende bevindingen:


‘De inspectie spreekt cliënten die tevreden zijn over de kwaliteit van hun behandeling. Naasten hebben een prominente rol tijdens de behandeling. Dit is belangrijk gezien de aard van de problematiek bij de cliënten. De behandelaren van Hervitas zijn betrokken, gericht op kwaliteit en zetten zich in om goede cliënten zorg te leveren. Ze zijn goed bereikbaar voor cliënten, voor elkaar en werken resultaatgericht.
Dit wordt mede ondersteund door de positieve organisatiecultuur. De organisatie bevordert een cultuur waarin kwaliteit en veiligheid vanzelfsprekend zijn.
De bestuurder en behandelaren stellen zich transparant en open op. De inspectie stelt vast dat Hervitas uit zichzelf is gericht op ontwikkeling en verdere verbetering van de kwaliteit van zorg’


Niet voor niets heeft Hervitas het hoogste percentage cliënten dat na de 3 weken dagbehandeling blijvend in herstel komt!

#gokken #gokprobleem #gokverslaafd

 

Waarom Hervitas

Wachttijd gemiddeld 2 weken

Kleine groepen

Persoonlijke benadering

Onbeperkte nazorg

Vergoed uit basisverzekering

Vraag een intakegesprek aan

Wij reageren dezelfde dag nog, of uiterlijk de volgende morgen! Bij Hervitas schakelen we snel en kun je als cliënt direct met je verslaving aan de slag. We nemen dezelfde dag nog contact met je op of anders de volgende ochtend (afhankelijk van het tijdstip waarop je contact opneemt).    Hervitas Samen Sterk