Een jaar gokvrij!

Lees hieronder de reactie van een cliënt van Hervitas die na een succesvolle behandeling inmiddels een jaar in herstel is! De naam is uiteraard bij ons bekend.

“Vandaag een jaar geleden ben ik begonnen aan het traject bij jullie. Vanaf vandaag ben ik ook een jaar gokvrij. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor hetgeen waarvoor jullie je dagelijks inzetten met zoveel toewijding. Life-changing!

Groeten aan iedereen.

 

Mijn verslaving is begonnen op m’n 17de en heeft, af en aan, de overhand gehad tot mijn 40ste levensjaar.

Na tal van mislukte pogingen om te stoppen dan wel met behulp van diverse instanties kwam ik terecht bij Hervitas en hun aanpak bleek de juiste: Een intensief traject van 3 weken waarbij je met je groepsleden en deskundigen er alles aan doet om de verslaving én de oorzaak hiervan te begrijpen. Ook je naasten worden meegenomen in het traject wat denk ik essentieel is. 

Het is pittig geweest maar noodzakelijk gebleken. Ik ben nu sinds mijn start gokvrij en kan weer een normaal leven leiden. Omarm deze kans en ga ervoor, doe het voor jezelf maar ook voor de dierbare mensen om je heen”

 

  • Uit onderzoek van de universiteit vn Utrecht blijkt dat 4 van de 5 cliënten bij Hervitas blijvend in herstel komen. Lees hier het rapport.

Waarom Hervitas

Wachttijd gemiddeld 1 week

Kleine groepen (max 5 personen)

Persoonlijke benadering

1 jaar nazorg

Vergoed uit basisverzekering

Vraag een intakegesprek aan

Wij reageren dezelfde dag nog, of uiterlijk de volgende morgen! Bij Hervitas schakelen we snel en kun je als cliënt direct met je verslaving aan de slag. We nemen dezelfde dag nog contact met je op of anders de volgende ochtend (afhankelijk van het tijdstip waarop je contact opneemt).    Hervitas Samen Sterk