Ik ben onverslaanbaar!

Gokken? Ik ben onverslaanbaar!

Ik voel de onrust in mijn lijf. Het is tijd dat mijn salaris gestort wordt. Ik kan weer. Deze keer zal ik ze laten zien wie de baas is. In mijn hoofd komen allerlei spel strategieën. Ik ben onverslaanbaar. Dit gaat werken. 

Fuck yeah ik heb zoveel zin, ik kan niet meer aan andere dingen denken. Ik haal 2 pakjes peuken bij de supermarkt en ben klaar voor de strijd. 

Ik start mijn computer op en log in. In mijn hoofd zeg ik tegen mezelf; geen risico’s, rustig aan spelen, lok je tegenstander in de val. Tijd voor een peuk. Die adrenaline heerlijk, niks kan tippen aan dit gevoel.

Ik gok niet, ik ga inzetten, ik ga spelen

Ik zet 600 dollar op mijn account. 400 dollar op een tafel. Eerste hand; Aas/Koning. Damn ze zijn ook nog eens van ruiter allebei. Ja hoor deze pak ik. Twee ruiters op de flop, dat moet goed komen, hoppa nog een ruiter op de turn, gewoon een flush. Mijn tegenstander gaat all-in, wat zou hij hebben? Aas/koning?  Nog een peuk, ik trip hem zo hard, dat ik niet meer stil kan zitten. Wat als hij betere kaarten heeft? Ik kan dit niet meer weggeven. Ik ga mee. Bam 800 dollar!!! Fuck yeah.

Mijn tegenstanders zien dat ik geen noob ben en durven niet meer mee te gaan. Heerlijk die macht! Die kleine handjes bouwen mij winst op naar 1200 dollar.

Tijd voor een andere tafel, ik wil weer een grote hand pakken. Dit is ongelofelijk! Weer een goede hand, twee tienen. Ok, geen gezeik, een kleine raise, hou je rustig en lok ze mee. Ja, hoor er gaat er één mee. Niks op de flop, fuck dit gaat niet goed. Hij raist. Mee gaan? Ik heb zoveel gepakt, ik kan wel een risicootje nemen. De turn valt. Yesssssssss!!! Een fucking 10. Een kleine raise, laat hem denken dat je niks hebt. Hij raist eroverheen. Bam, dit is precies wat ik wil. All-in hij gaat mee. Fuck yeahhh, weer gepakt. Ik heb nu 1500 dollar!!! Ik ben een fucking eindbaas!

En nu door, mijn winst echt vergroten

Ik ga na een hogere tafel, vandaag is mijn dag dit kan ik gewoon. Fuck, deze gasten zetten wel bruut in. Maakt niet uit, gewoon wachten op de juiste kaarten. Eerste all-in, verloren. Oké, dit is balen maar kan gebeuren, tweede all-in weer verloren, dit gaat wel heel hard ik ben weer terug bij af. Laat ze niet zien dat je zwak bent, gewoon alles of niets spelen nu. Derde all-in, alles weg.

Onvoorstelbaar kijk ik naar het scherm. De pijn die dit doet. Geen woorden voor. Ik voel me zo leeg. Totaal gebroken. Hoe stom heb ik kunnen zijn?!!

Alles verloren, schuld en schaamte

Niemand mag dit weten! Maar hoe lul ik me hieruit? De vaste lasten moeten immers betaald worden. Er komen vragen van mijn vriendin. Niet nu denk ik. En ik lieg tegen haar, het doet me niks, althans dat moet ik geloven. Ze kijkt me raar aan, maar zoals gewoonlijk blijf ik ijzig kalm, tot ze zich erbij neerlegt en overtuigd lijkt.

Dit is de zoveelste keer, dat het mis gaat. Waarom kan ik niet stoppen? Ik zie wederom de vragende ogen van mijn vriendin. Wat doet dit pijn om haar keer op keer te moeten bedriegen. Hoelang ga ik dit nog volhouden. Ik schaam me zo enorm voor alles wat ik gedaan heb.

Ik schaam mij kapot

Ik kan dit niet meer alleen, dit moet stoppen ik voel me zo eenzaam. Ga ik om hulp vragen?

Ja als ik niet alles wil kwijtraken, mijn relatie, kinderen, mijn huis, mijn werk, dan moet ik hulp gaan vragen. Wat een pijn, verdriet en schaamte. Ik ga bijna kapot.

Herken in dit verhaal hoe het verslavingsbrein tegen je praat. De enorme zucht die je voelt, de onzinnige overtuiging dat je meester bent over het spel, dat je kunt niet stoppen, er is controle verlies en uiteindelijke de enorme schuld en schaamte. Krijg je dan ook de gedachte: nog een keer een grote klapper, dan betaal ik alles af en zijn de problemen als sneeuw voor de zon verdwenen? Bel ons dan. Wij helpen je graag. Samen weer sterk is ons motto. Niet afsluiten en in isolement duiken, maar uitreiken en steun zoeken. Samen ben je sterker. Samen kun je deze heftige verslavingsziekte leren beheersen. Meer weten over gokverslaving?

hervitas-gokken-onverslaanbaar

Waarom Hervitas

Wachttijd gemiddeld 1 week

Kleine groepen (max 5 personen)

Persoonlijke benadering

1 jaar nazorg

Vergoed uit basisverzekering

Vraag een intakegesprek aan

Wij reageren dezelfde dag nog, of uiterlijk de volgende morgen! Bij Hervitas schakelen we snel en kun je als cliënt direct met je verslaving aan de slag. We nemen dezelfde dag nog contact met je op of anders de volgende ochtend (afhankelijk van het tijdstip waarop je contact opneemt).    Hervitas Samen Sterk