Veel speelhallen kleinere organisaties hebben zaken niet op orde

Veel speelhallen van kleinere organisaties (bedrijven met maximaal enkele speelhallen) voldoen niet aan de voorschriften. Tot die conclusie komt de Kansspelautoriteit op grond van een grootschalige toezichtactie op 5 en 6 oktober 2017 in de vier noordelijke provincies. Vanaf april gaat de Kansspelautoriteit controleren of de onderzochte speelhallen verbeteringen hebben aangebracht.

Hervitas_Speelhallen_kleinere_organisaties

Toezichtactie

Tijdens de toezichtactie begin oktober werden dertig speelhallen van kleinere organisaties in Noord-Holland, Friesland, Groningen en Drenthe bezocht. Ze werden gecontroleerd op hun toegangscontrole (om een speelhal te mogen betreden moet je 18 jaar zijn), of het personeel aan de opleidingseisen voldeed en of ze hun verslavingspreventiebeleid op papier hadden staan. Het totaal aantal overtredingen bedroeg 38: dertien speelhallen hadden de toegangscontrole niet op orde, twintig speelhallen voldeden niet aan de voorschriften inzake kansspelverslaving en bij vijftien speelhallen was er iets niet in orde wat betreft de opleidingsvoorschriften voor het personeel. Van de dertig speelhallen voldeden er drie volledig aan de voorschriften.

Lees verder (Bron: Kansspelautoriteit)

Waarom Hervitas

Wachttijd gemiddeld 2 weken

Kleine groepen

Persoonlijke benadering

Onbeperkte nazorg

Vergoed uit basisverzekering

Vraag een intakegesprek aan

Wij reageren dezelfde dag nog, of uiterlijk de volgende morgen! Bij Hervitas schakelen we snel en kun je als cliënt direct met je verslaving aan de slag. We nemen dezelfde dag nog contact met je op of anders de volgende ochtend (afhankelijk van het tijdstip waarop je contact opneemt).    Hervitas Samen Sterk